Sweet Simple Blog
Assalamualaikum, Hi :) Welcome to my blog , miyya|sweet16|klang Thankyou cause sudi follow .Hope u guys enjoy :)

Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner:Miyya Meyya:)(:

MY SUPERBGIRLFRIENDSSSSSS
Tuesday, 13 November 2012 | 00:32 | 0 comments




Mesti tertanya-tanya kan siapa kah gerangan cik adik manis ni semua ? HIHI ni lah superbgirlfriends miya .
Yang gamba dok buad pis tu CIK JANA nama dia .Dia tuh ya Allah senyum sokmo jee :) Jarang nak nampak dia bermasam-masaman muka. hewhew .Okayyy, pic yg second kekanan tuh sebelah miya CIK KINATO okay kinato ni seorang yg comell lahai .Tinggi miya dgn dia berbeza sgt .Tapi miya sayang sangat dia,dia suka teman miya kelua shopping .Ngeeee~okay picture yg ketiga tuh pula,sebelah miya CIK TASHA, dia nih lahaiii suka berjenaka,kekadang dia tak sedar apa dia cakap tuh buat kitorang semua gelak .Ya Allah.AND tasha ni kuat bercerita ,ada je cerita dia nak bergosip .HAHAHA okayy mungkin pict yg lain tuhh masing-ii muka sama je kan btw Aku Sayang korang :'D










Old things | New things