Sweet Simple Blog
Assalamualaikum, Hi :) Welcome to my blog , miyya|sweet16|klang Thankyou cause sudi follow .Hope u guys enjoy :)

Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner:Miyya Meyya:)(:

MY SUPERBFRIENDSSSSSS
Tuesday, 13 November 2012 | 01:26 | 0 comments





OKAYYY .ni lah kawan-kawan yg miya cerita tuh ,
BEING WITH THEM ALWAYS MAKE ME HAPPY
gamba ni snap time kami semua lepak ramai-ii di bukit(TNB KAPAR) main besboll lagi tuhh .HUYOOO,tapi miya asyik kalah je.hihi^.^ Sorry guys .in this picture miyya,tiah,jana,tasha,wana,kinato,miza,syam,aidil,hariz,syahidan,and Yang takada dlm gmbar ni sorry tauu,sekarang nak lepak ramai-ii camni tunggu semua balik lah nampaknya .Ada yg masuk teknik,asrama sana sini.HUH ;') we 're like siblingss .Memang rapat sangat ,kongsi suka dan duka bersama-ii :D TRUE FRIENDS WILL NEVER BE APART .InsyaAllah persahabatan kami akan kekal hingga ke akhirnya .Amin~

















My Handsome Fathers & Lovely Mother.
| 01:16 | 0 comments




Yang lelaki berkemeja biru dan berseluar slack hitam tuh my HANDSOME fathers,and yang berbaju kurung biru dan memakai spect tuh my LOVELY mother :D .Time nih kitorang semua pegi Jamuan hari raya untuk tnb selangor .HUHU class gitu semua berbaju BIRU :D tak plan pun tauu .Sweet as candy lah parents miya  ni.HIHI yang tukang Photographer nye miya lah :)(: hewheww














My Shupeboyfie
| 00:59 | 0 comments




 Alamakk,maluunyaa but nak introduce jugak kat semua this is my Shupeboyfie <3 and his name is   
Ahmad  Syahmi bin Ahmad Solihen ~ panjang kan nama tuhh ,and nama tuh la yg buat miya tertarik dengan cik abang miya nihh :D ahmad is my fathers name and ahmad belong to his name and his father's name :)(: hewhew ,Umur dia 16 sama dengan miya .Kitorang kenal melalui Facebook.First kitorang kenal  
22 january 2012 ,time tuh miya acuh tak acuh je nak layan syahmi ni,tapi bila dah selalu IM dengan dia,rasa best pulak .Ada satu masa ni miya jarang contact dia,but dia time tuh baru BREAK dgn EX dia,miya temankan dia kan,'True Friends will always there be  by your side whether u sad or happy' miya text dgn dia harihari,and ada satu declaration dari dia ,dia kata' I DAH MENGHARAP KAT U,AND I DAH ANGGAP U MCM GF I SENDIRI' miya mula terkejut bila dia jujur macamtuh,tapi sedih sebab miya langsung takada pape perasaan kat dia time tuh ..BEBERAPA BULAN KEMUDIAN, dalam bulan 4 kitorang dah layan masing-ii mcm bf/gf .Tapi tak declaire punn ,makin lama dah melekat .Kebetulan time tuh ex miya yg Suck gila pun dah break dgn miya .So Syahmi is the only one in my heart <3<3 Now dah dekat 8 bulan couple.Miya dengan Syahmi mcm ada sikit  persamaan ,our favourite colour is blue and purple.Kebetulan kitorang memang 16 years old maybe boleh trust and believe each other .Harap sangat our relationship will lastingg ever .I love him with what him are,and miya terima dia seadanyaa .Iloveyou Sayang <3
'My love lasting when the  last petal of roses fall'









MY SIBLINGSSSSSSS
| 00:44 | 0 comments





HAaaaa... heheww okayy This is my lovely sister and brother .The first picture is my oldest brother(Abg Arez),umur dia sekarang 21 dahh and study kat UMP(universiti malaysia pahang) dia amik kos BIO-engineering Abang miya yang sulung nih,kurang bercakap kalauw balik rumah,bak kata orang pendiam :) okay The second picture is my only one Sister(Kak Tyra) umur dia 19 and masih belajar di (UITM)dalam kos Perakaunan.My sister nih memang disayangi ramai termasuklah miyya^^ mana tak nya kaka sendiri kan .HIHI my sister ni masa dia form 4&5 dia kelas 4A1&5A1 begitu juga dengan saya .HIHI okayy and the third picture is my second brother(Abg Ajim)umur dia tua setahiun dgn miya 17,S.M.K.T..I.S and sekarang di 5ains (berapa ?taktahu laa).Kalau kat rumah meme selalu gaduh je dengan dia.MCM anjing DGN kucing .HUH--' kadang-ii geram ,tapi sabar jelahh dia yg tuaa kaan .okayy /.HIHI btw gudluck broo in SPM^^ and the last picture is meeeee MIYYA^^ sweet16,S.M.K.P.K class 4A1&bakal5A1 next year .HIHI mya ni jenis yg penyedih and pencinta haiwan (BUBU) kucing miya tuh dah hilangg .sedih jeee,:') maybe bubu pergi sebab dia dah jumpa gf baru kuddd.miyaa dia lupakan .HUH T_T.
Lat but not least Ilovemy SIBLINGSSSSS











MY SUPERBGIRLFRIENDSSSSSS
| 00:32 | 0 comments




Mesti tertanya-tanya kan siapa kah gerangan cik adik manis ni semua ? HIHI ni lah superbgirlfriends miya .
Yang gamba dok buad pis tu CIK JANA nama dia .Dia tuh ya Allah senyum sokmo jee :) Jarang nak nampak dia bermasam-masaman muka. hewhew .Okayyy, pic yg second kekanan tuh sebelah miya CIK KINATO okay kinato ni seorang yg comell lahai .Tinggi miya dgn dia berbeza sgt .Tapi miya sayang sangat dia,dia suka teman miya kelua shopping .Ngeeee~okay picture yg ketiga tuh pula,sebelah miya CIK TASHA, dia nih lahaiii suka berjenaka,kekadang dia tak sedar apa dia cakap tuh buat kitorang semua gelak .Ya Allah.AND tasha ni kuat bercerita ,ada je cerita dia nak bergosip .HAHAHA okayy mungkin pict yg lain tuhh masing-ii muka sama je kan btw Aku Sayang korang :'D









Lovely mother and daughter ~
| 00:25 | 0 comments





Let me introduce u ,si cantik manis berbaju kurng biru di sebelah kiri tu is my lovely mum:D and beside her that's me :)) !! hihi ,lawa kan mother and daughter nih .HAHA time nih miya pergi berjalan raya di rumah my mother's friend :D .Actually tema baju raya tahun ni cokelat ,but saja nak pakai warna biru tuhh .Anggun sungguh kami ,wahhh gitu ^.^ one last word 'I ALWAYS LOVE YOU MUM'











Cuti sekolah menjelma lagi ^ ^
Monday, 12 November 2012 | 23:40 | 0 comments
Assalamualaikum w.b.t :D alhamdulillah sekarang ni dah masuk bulan 11 dimana pelajar-ii sekolah & murid-ii sekolah bercuti ,except yg amek SPM (form 5) .GUDLUCK untuk semua yg amek SPM .Chaiyokk^^ study hard kayy .miyya doa yg terbaik untuk semua batch 95'.Cuti sekolah ni setakat ni lah ea,kita duk terperuk kat rumah je,baca novel,tengok tv, makan n tido.Rutin harian kita .Sometimes rasa rindu jugak nak duk dalam class ,belajar,bergosip .huh ^.^ AND banyak plan nak hangout with my superbfriends .Yuhuuuuu .My lovely bestiee friends susu ,nany,kinato,tasha ,tiah,jana,wana,aidil,hariz,syam,izuan and ramai lagi :')
Being with them was the part of the best moment in my life ^^ .Iloveyou koranggg ketatsketats .HAHA


Old things